Nova jornada de cues a la Massana

Les retencions d'aquest matí han arribat al centre del poble a dos quarts de nou

Retencions dins de la Massana aquest matí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres a la carretera general 3 han tornat a generar cues una jornada més a la Massana. Les retencions s'han tornat a produïr aquesta tarda d'entrada a la parròquia en sentit nord a les 15 hores i s'han allargat fins a les 21 del vespre. A més, a partir de les 18 hores s'han registrat cues d'entrada i de sortida per la frontera hispanoandorrana, que s'han anat reduint al pas de les hores fins a les 20 del vespre, aproximadament.

Les cues a la Massana han arribat aquest matí fins al centre del poble a dos quarts de nou i els problemes per circular s'han mantingut durant més de dues hores fins a la rotonda de les Dos Valires.

Les cues es repeteixen per tercer dia després d'una jornada ahir amb el trànsit col·lapsat per sortir i entrar de la Massana en les hores puntes del matí, el migdia i a la tarda. Els problemes per circular estan provocats per les obres del nou doble carril que s’està realitzant a la zona, que han provocat la supressió d’un dels carrils per fer treballs de pavimentació.

tracking