El concurs d'iniciatives ambientals tindrà un premi especial en consum sostenible

L’exposició fotogràfica del Centre d’Art d’Escaldes 'Basat en històries reals' ha arribat als 1.000 visitants

Enguany hi ha tres categories de premis, a més de l'especial: ciutadania, empreses i escolesComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany i el departament de Medi Ambient de Govern, a través de l'impuls d'Andorra Sostenible, tornen a organitzar el Concurs d'Iniciatives Ambientals que enguany arriba a la 16a edició, segons informa el comú i l'executiu en un comunicat. En aquest sentit, enguany hi ha tres categories de premis del concurs: ciutadania, empreses, escoles i com a novetat, un premi especial basat en el consum sostenible. Així, poden participar en el concurs tots els ciutadans, escoles, organismes públics, empreses i entitats sense ànim de lucre que desenvolupin iniciatives sostenibles.

Les corporacions informen que el concurs té l'objectiu de reconèixer i donar visibilitat als projectes i accions del país, premiant les millors propostes ambientals o en curs de realització durant el 2022. Així, els àmbits del certamen es centren en consum i desenvolupament sostenible, sensibilització i educació ambiental, millora del medi ambient i reducció dels impactes negatitus, millora de la mobilitat sostenible i millora de gestió de residus i del consum d'energia.

Les bases del concurs preveuen l'atorgament de cinc premis. Concretament dos de 1.500 euros i 1.000 euros per a les iniciatives ambientals guanyadores en la categoria ciutadania i empresa. Dos premis per a Escoles de 1.500 euros i 1.000 euros per a les accions dels centres educatius. I un premi temàtic especial en consum sostenible dotat amb 2.000 euros per a accions que contribueixin a promou un consum de productes i recursos de forma sostenible.

Les propostes es podran presentar, per via telemàtica, fins al dia 11 de novembre a les 13 hores. Els premis es lliuraran durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus que tindrà lloc del 19 al 27 de novembre. En aquesta línia, l'executiu informa que les 15 edicions anteriors han sumat un total de 151 projectes en l'àmbit de desenvolupament sostenible, protecció del medi ambient i educació ambiental.

‘Basat en històries reals’ arriba als 1.000 visitants

L’exposició 'Basat en històries reals' de la Fundació Foto Colectania ha arribat als 1.000 visitants, segons informa el comú escaldenc en un comunicat. Així, la mostra que va iniciar-se el 7 d'abril, es pot visitar alCentre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) fins aquest dissabte 11 de juny.L’exposició és un recorregut de la col·lecció Foto Colectania a través d’una selecció de més de 50 artistes contemporanis d’Espanya i Portugal que permet conèixer les històries que hi ha darrere de les fotografies i que remeten a les intencions i experiències dels seus autors i autores reunint testimonis directes dels mateixos autors sobre les seves obres.

tracking