Un ciclista ferit en un accident a la Comella

Un home resident de 47 anys va ser traslladat a l'hospital ahir després de patir d'un sinistre amb dos turismes a Encamp

Una ambulància davant l'hospital.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un ciclista no resident de25anys, ha resultat ferit aquest matí quan circulava amb la seva bicicleta,specialized, a la carretera de la Comella, a l'alçada del punt quilomètric 2, d'Andorra la Vella després de patir un accident amb un Mercedes BenzGLBamb matrícula del Principat. La policia ha rebut l'avís a les 11 hores i la víctima ha estat traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell amb una fractura escapular, però ja ha estat donat l'alta i no necessitaràd'intervencióquirúrgica, segons han informat des del centre sanitari.

Accident amb un ferit lleu a Encamp

Un home resident de 47 anys va resultar ferit ahir al vespre després de patir un accident. El sinistre va tenir lloc a l'avinguda deJoan Martí número 73, d'Encamp a les 20.10 hores amb dos turismes implicats, un-Opel Monterey TD-, amb matrícula del Principat, i un -Renault Captur-, amb matrícula espanyola.

La policia va rebre l'avís a les 20.10 hores i el conductor del Renault va ser traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va rebre l'alta amb contusions, segons han informat des del centre sanitari.

tracking