Un cotxe s'encasta contra un mur a Racons sense provocar ferits

Vessament de gasoil a la calçada a la rotonda de la Margineda

L'accident a la CG-2 a l'altura de Racons.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un carril de la CG-2 a la zona de Racons es va haver de tallar des de poc després de la una del migdia d’ahir fins passades les dues de la tarda per l’aparatós accident d’un vehicle que no va provocar ferits. El departament de Mobilitat va informar que es va donar pas alternatiu mentre els serveis d’emergència treballaven per atendre els ocupants del cotxe i netejar la calçada.

El sinistre es va produir quan el conductor del turisme va perdre el control i va topar contra el mur de pedra del costat contrari. A causa de l’impacte el vehicle va fer una virolla de 180 graus i va quedar aturat en el carril de baixada des de Canillo. Les quatre persones que anaven al cotxe van resultar il·leses.

Tres dotacions del cos de policia i una de bombers es van haver de desplaçar fins al lloc dels fets, abans d’arribar a Canillo, pel sinistre, segons van informar els dos serveis.

D’altra banda, els bombers van rebre un avís a les quatre de la tarda d’ahir a causa d’un vessament de gasoil a la rotonda de la Margineda, en direcció Sant Julià de Lòria. Segons va explicar el cap de guàrdia, el cos de bombers va haver d’intervenir per netejar la carretera. El cos de policia també es va desplaçar al lloc per controlar el trànsit i atendre el conductor d’una motocicleta que hauria caigut entre el transcurs de l’incident i l’arribada del cos de salvament. Tanmateix, a causa del sinistre no hi va haver danys materials ni cap ferit.

tracking