Turisme

National Geographic estrena dissabte el documental 'Andorra al Natural'

L'audiovisual recull la filmació de la flora i la fauna del país durant un any pel fotògraf Jaime Rojo

Rojo explicant l'exposició a la plaça The Cloud a Espot i Marsol.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou documental "Andorra al Natural" fet per National Geographic en col·laboració amb el Govern d'Andorra, s'estrena aquest dissabte 11 de juny a les 16 hores i s’emetrà per National Geographic Espanya i National Geographic Wild amb un total de 78 passis entre les dues cadenesde televisió. L'audiovisual, de 24 minuts de durada, recull la filmació de la flora i la fauna del país durant gairebé dos anys pel fotògraf encarregat del treball,JaimeRojo, intentant mostrar els secrets més ben guardats del Principat durant les quatre estacions. En el reportatge, Rojoinclou el coneixement del territori i l’experiència de diferents experts andorrans que l'ajuden i el guien en la descoberta dels racons més amagats del país.

Així, avui s'ha presentat el documental i el llibre fruït de la col·laboració entreAndorra Turisme i National Geographic ja fa tres anys, segons informa l'organització en un comunicat.L'objectiu d’aquest reportatge ha estat posar en valor la riquesa natural d’Andorra, un país on el 90% del seu territori és natura.

La pel·lícula, emmarcada dins de l'aliança entre Andorra Turisme i The Walt Disney Company, pretén mostrar els altres atractius del país, en clau de natura, més enllà de la neu. A part del reportatge, també s'han editat un total de 2.000 exemplars d'un llibre que recull una selecció de les millors imatges obtingudes al llarg de tots els mesos, segons informa Andorra Turisme. L’edició s’ha realitzat en quatre idiomes, incloent català i francès per un costat i castellà i anglès per un altre. A part del recull de fotografies captades per l’explorador Jaime Rojo, el fotògraf també inclou un diari de camp on explica curiositats i vivències dels dies de filmació.

En el marc del projecte, prèviament es van exposar les fotografies queRojohavia realitzat durant170dies al centreneuràlgicd'Andorra la Vella, a la plaçaTheCloud.

tracking