Detingut per disparar una arma des de la finestra de casa

La policia realitza quinze detencions, quatre de les quals vinculades a “l’àmbit domèstic”

Agents del cos de policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va informar ahir, en el seu últim balanç setmanal, de la detenció d’un home per la utilització temerària d’una arma de foc. En concret, al resident de 60 anys se l’acusa de ser el presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Segons el comunicat del cos, els fets van tenir lloc dimarts 31 de maig a la tarda (17.04 hores) a Andorra la Vella. Va ser llavors quan la policia va ser requerida, després de diverses trucades de persones que havien escoltat els trets d’una arma de foc que provenien d’un edifici de la capital. Al lloc dels fets els agents van trobar diferents beines de munició real i van efectuar una enquesta per l’edifici a fi d’esbrinar l’autor dels fets. Una vegada identificat, aquest va ser controlat i detingut posteriorment a l’interior del seu domicili.

A més de la detenció, també es va escorcollar el domicili de l’autor dels trets, en el qual es van trobar quatre armes curtes i més de 1.900 cartutxos de munició, material que va ser comissat durant la intervenció.

QUINZENA DE DETENCIONS

El mateix balanç del cos de policia també informa de vuit detencions més vinculades a altres delictes. Així, a més de la detenció d’un home no resident de 25 anys que estava sent cercat des del 2019 per contraban i una altra detenció d’un no-resident de 33 anys com a autor d’un delicte contra la llibertat sexual, la policia va realitzar en els últims set dies quatre intervencions vinculades a “delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic”. Entre aquestes, destaca la detenció d’un home resident, a Sant Julià de Lòria, de 37 anys que ja estava en seguiment per una denúncia per maltractaments físic envers la seva parella sentimental.

SIS DETENCIONS EN CONTROLS DE CIRCULACIÓ

D’altra banda, en l’última setmana el cos també va realitzar sis detencions per delictes contra la seguretat del trànsit. D’aquestes, cinc detencions van ser a conductors que superaven la taxa d’alcohol en sang permesa, mentre que un va donar positiu a la prova de tòxics salival. Entre els positius per alcohol, la policia va detenir divendres 3 un resident de 53 anys amb una taxa de 2,45 g/l, en un control específic dut a terme a les 17.27 hores. L’endemà, dissabte 4, es va detenir un resident de 19 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 2,17 g/l en un control que es va dur a terme després d’un accident amb ferits.

tracking