Aparatós accident sense ferits a Racons

Un vehicle ha topat contra el mur de pedra i cap dels ocupants ha resultat ferit

Estat del vehicle accident a la General 2 a RaconsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un carril de la carretera General 2 a la zona de Racons ha estat tallat des de poc després de la una fins passades les dues de la tarda per l'accident d'un vehicle i en el qual no s'han produït ferits. Mobilitat ha informat que s'ha estat donant pas alternatiu mentre els serveis d'emergència treballaven per atendre els ocupants del cotxe i netejar la calçada.

El sinistre s'ha produït quan el conductor del turisme ha perdut el control i ha topat contra el mur de pedra del costat contrari. A causa de l'impacte el vehicle ha fet una virolla de 180 graus i ha quedat aturat en el carril de baixada des de Canillo. Les quatre persones que anaven al cotxe han resultat il·leses.

Tres dotacions del cos de policia i una de bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets, abans d'arribar a Canillo, pel sinistre.

Un motorista ferit lleu per un vessament de gasoil

Els bombers han rebut l'avís aquesta tarda cap a les 16 hores a causa d'un vessament de gasoil a la rotonda de laMargineda, en direcció a Sant Julià de Lòria. Segons ha explicat el cap de guàrdia, el cos de bombers hauria intervingut per netejar la carretera. El cos de policia també s'ha desplaçat al lloc per controlar el trànsit i prevenir el conductor d'una motocicleta que hauria caigut entre el transcurs de l'incident i l'arribada del cos de salvament.

A causa del sinistre el conductor i únic ocupant de la motocicletaimplicada -Yamaha Majesty YP 125-, amb matricula del Principat, un home resident de 18 anys, ha resultat ferit amb contusions lleus, segons han informat des del centre sociosanitari.

La policia i els bombers al vial on ha tingut lloc l'incident

Vessament de gasoil a la Margineda

tracking