L'A participa en el congrés europeu de l'aliança a Dublín

La delegació andorrana ha posar en valor "les bones relacions internacionals" que manté amb la resta de partits liberals del continent

Liberals d'Andorra al congrés de l'ALDE a DublínLiberals d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Liberals d'Andorra (L’A) s'han desplaçat aquest cap de setmana a Dublín per participaralCongrés de l'ALDE(Aliança de Liberals i Demòcrates a Europa). El president del grup parlamentari, Ferran Costa, el secretari de relacions internacionals, Toni Puig, i el vicepresident de L'A, Gerard Estrella, han mantingut trobades amb polítics europeus per "posar en valorles bones relacions internacionals" que manté el partit amb la resta de partits liberals del continent.

La formació apunta en nota de premsa que XavierBettel, primer ministre de Luxemburg, ha ressaltat les bones relacions entre ambdós països i el seu compromís perquè Andorra assoleixi un bon acord d'associació amb la Unió Europea. A més, l'eurodiputadauvicepresident de l'ALDE,SvenjaHahn, ha informat que traslladarà a l'Eurocambra la importància de tenir en compte els països petits en la Unió Europea.

D'altra banda, durant el congrés també s'ha escollit la renovació de la presidència de l'ALDEper als pròxims dos anys, escollint com a guanyadors l'única candidatura, formada per l'irlandèsTimmyDooleyi el búlgarIlhanKyuckyuk.

tracking