mobilitat

Bonell adverteix 'Ferrariman' que la policia vigila les seves imprudències

Recorda que conductes que poden provocar accidents greus “no poden ser tolerades”

Un dels vídeos del conductor del Ferrari.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director del departament de Mobilitat, Jaume Bonell, va advertir ahir l’empresari Xavier Caballol, que s’ha fet famós a les xarxes socials per penjar vídeos fent maniobres perilloses a la xarxa viària andorrana amb un vehicle d’alta gamma i que s’ha fet conegut sota el nom de Ferrariman, que la policia vigila les seves imprudències. Preguntat pels periodistes respecte als nous vídeos pujats a les xarxes socials per Caballol i pel perill que suposa per a la seguretat de la resta d’usuaris de la xarxa viària, Bonell va començar la resposta matisant que es tracta “d’una minoria molt residual la que té aquest comportament molt puntual i no generalitzat”. El director de Mobilitat va afegir que “em consta que la policia està fent la seva feina i que a partir d’aquí això donarà els seus fruits”, i va insistir a assenyalar que “la bona notícia dins de la mala notícia és que estem parlant d’un cercle molt petit i molt minoritari dins la nostra societat”.

Preguntat de nou per si tenia coneixement si la policia o la Fiscalia estaven actuant contra Ferrariman, Bonell va recordar que l’autoritat a la carretera en aquest país és de la policia i que el departament de Mobilitat és el gestor de la carretera. “La competència correspon a la policia i les conductes d’aquest tipus són perseguides perquè no poden ser tolerades i encara menys que se’n faci difusió”, va indicar.

Al respecte, el director general de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), David Fraissinet, va sentenciar que des de l’organisme “condemnem totes les accions incíviques a la carretera sense cap tipus de dubte”.

Cal recordar que Caballol es va fer tristament famós a les xarxes socials per publicar vídeos de les seves imprudències al volant d’un Ferrari per les carreteres andorranes i que mai s’ha mostrat penedit. Fa pocs dies, a començament de maig, va publicar nous vídeos autogravant-se fent més imprudències.

tracking