Cinc detinguts per la policia per agredir la parella

Quatre homes i una dona van ser arrestats per delictes contra la integritat física i moral

Un vehicle de la policia.FG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre homes i una dona residents van ser arrestats la setmana passada per la policia per agredir la parella. La primera detenció va tenir lloc dissabte a Andorra la Vella, quan un home resident de 26 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Els agents van ser requerits quan l’exparella va presentar una denúncia prop dels serveis policials per un episodi de violència física envers la interessada. El mateix dia a Escaldes-Engordany va ser detinguda una dona resident de quaranta anys quan els agents van ser requerits per una discussió de parella que va derivar en una agressió de la interessada envers l’altra part. El mateix dia i també a Escaldes-Engordany la policia va ser requerida en un domicili particular per una discussió de parella que va derivar en una agressió. Un home, resident de quaranta anys, va acabar arrestat.

Diumenge passat, a Andorra la Vella, un home resident de 27 anys va ser detingut quan la policia efectuava una parada de prevenció d’aldarulls a la sortida d’un establiment d’oci nocturn, sent requerida per una dona que va patir una agressió per part de l’exparella. El mateix diumenge, a Escaldes-Engordany, la policia va detenir un home resident de 32 anys després que la seva parella presentés una denúncia prop dels serveis policials per un episodi de violència física contra ella.

La policia va detenir la setmana passada 28 persones per diversos delictes. Entre elles les de tres homes residents de 18, 19 i 20 anys per una baralla a l’exterior d’una estació de servei de la capital entre diverses persones.

tracking