urbanisme

Kategora inverteix 33 milions en un nou complex boutique

El projecte s’edificarà sobre una parcel·la de 905 metres quadrats

Imatge virtual del projecte previst a la capital.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kategora Real Estate, companyia especialitzada en el desenvolupament i la gestió d’actius immobiliaris amb alt valor arquitectònic, ha donat a conèixer el que serà el seu nou projecte immobiliari, un edifici d'apartaments d’estil hoteler de la línia Urban, el seu producte més exclusiu –complex boutique d’apartaments a Andorra la Vella–, que començarà a projectar el proper mes de setembre amb una inversió de 33 milions d’euros.

El projecte s’edificarà sobre una parcel·la de 905 m2 ubicada al centre de la capital andorrana. Comptarà amb 82 apartaments d’1, 2 i 3 dormitoris, tots amb terrassa, una zona d’espais comuns (800 m2), que inclourà una àrea de coworking corporatiu, una zona de spa i gimnàs, i un rooftop de més de 100 m2.

Els apartaments es comercialitzaran en model de rendibilitat, és a dir, operarà el complex a través de la seva filial hotelera Kora amb l’objectiu de maximitzar la rendibilitat per als propietaris inversors. Segons les primeres estimacions de la companyia, la rendibilitat neta anual se situarà al voltant del 5% i els propietaris també disposaran d’un pla flexible d’ús que els permetrà gaudir de la propietat quan ho desitgin.

El nou edifici projectat a Andorra porta la firma d’Altura, un estudi andorrà, mentre que el disseny interior ha anat a càrrec de l’equip d'interioristes barcelonins ABAA. “Aquest nou projecte apuntala el creixement que està tenint en els darrers anys i reforça el model de negoci”, ha assenyalat Kepa Apraiz, fundador i CEO de Kategora.

tracking