Licitada la primera fase de l'obra dels pisos assequibles de la Borda Nova

Les ofertes per aplicar al concurs nacional es podran lliurar fins al 23 de juny

Els pisos a la Borda Nova es començaran a construir al setembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'executiu ha aprovat la licitació de la primera fase de les obres de construcció de l'edifici d'habitatges de promoció pública a preu assequible, a la zona de la Borda Nova, a Andorra la Vella. Així ho ha informat el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, aquest dimecres en la roda de premsa posterior al consell de ministres. En aquest sentit, els treballs que es liciten en aquesta primera fase consisteixen a dur a terme l'excavació de la parcel·la i el sosteniment d'aquesta amb ancoratges. Un cop s'hagin finalitzat aquests treballs es licitarà la segona fase amb la resta de treballs d'edificació: com els fonaments, l'estructura, els tancaments i les instal·lacions, entre d'altres.

Les ofertes per aplicar a aquest concurs nacional amb procediment obert i contractació ordinària es podran lliurar fins al 23 de juny al Servei de Tràmits.

El Govern va aprovar la declaració de Projecte d'Interès Nacional a la construcció del futur edifici amb l'objectiu de facilitar l'accés a l'habitatge a la ciutadania. El bloc comptarà amb 44 habitatges, 205 places d'aparcament, i dos locals destinats a usuaris que tinguin dificultats econòmiques. Està previst que s'aixequi en un terreny cedit pel comú de la capital ubicat en una parcel·la d'uns 2.822 metres quadrats entre el carrer Terra Vella i el passatge Borda Nova.

tracking