x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ensenyament

Tres centenars d'estudiants coneixen les formacions de l'UdA

Els alumnes de primer de batxillerat del país han participat en la 15a Diada universitària
Els estudiants han pogut gaudir d'un dinar per la Diada universitària

Els estudiants han pogut gaudir d'un dinar per la Diada universitària

Els estudiants han pogut gaudir d'un dinar per la Diada universitària

UdA
Actualitzada 17/05/2022 a les 16:29
La Universitat d'Andorra ha celebrat avui una jornada de portes obertes que ha aplegat 300 alumnes de primer de batxillerat dels tres sistemes educatius. Els estudiants han pogut conèixer les instal·lacions del centre i l'oferta de formació que poden seguir al país en la 15a edició de la Diada universitària, segons ha informat l'UdA.

Els estudiants pertanyen a l'Escola Andorrana de Batxillerat, al Liceu Comte de Foix, al col·legi Maria Moliner, al Sant Ermengol i a l'Àgora International School i han pogut gaudir d'un espectacle de màgia matemàtica i d'un dinar a la plaça de la Germandat. El centre ha organtizat per als joves tallers i presentacions dels bàtxelors presencials que d'Infermeria, Informàtica, Administració d'Empreses impartits per estudiants i docents de l'UdA.

La celebració de la jornada de portes obertes s'ha recuperat després de dos anys per la pandèmia i es fa coincidint amb el període de preinscripcions per estudiar al centre, que es poden fer fins al juliol. L'UdA destaca que les dues properes setmanes hi haurà sessions informatives temàtiques per a totes les persones interessades a matricular-s'hi que es dividiran per àrees temàtiques. Les reunions seran a les 19 hores i versaran sobre ciències de l'educació els dilluns 23 i 30 de maig; sobre informàtica els dos dimarts; els dimecres seran les d'infermeria; i per a dijous, s'han previst les de l'àrea d'empresa. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts