x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
PS

López pregunta pel retard dels pagaments a empreses

El PS ha entrat dues preguntes orals sobre els impagaments de crèdits tous i la devolució parcial de l'impost d'hidrocarburs
El conseller del PS Pere López, des del faristol.

El conseller del PS Pere López, des del faristol.

El conseller del PS Pere López, des del faristol.

Fernando Galindo
Actualitzada 17/05/2022 a les 19:32
El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat avui tres preguntes orals sobre l'estat dels pagaments de l'executiu a proveïdors, els impagaments de crèdits tous i la devolució parcial sobre l'impost d'hidrocarburs, segons informa el partit en nota de premsa.

El president del grup parlamentari, Pere López, s'ha interessat pels motius sobre el retard de l'Administració central en els pagaments de factures a empreses i proveïdors, a més de saber quins són els imports que encara no s'han pagat. D'altra banda, el conseller general Joaquim Miró demana pels impagaments de les sis empreses que han fet fallida i no han pogut retornar els imports sol·licitats a través dels crèdits tous. Miró sol·licita saber el nom de les empreses i saber quan es publicarà al BOPA.

Finalment, el conseller general Jordi Font demana a Govern sobre la devolució parcial de l'impost especial sobre els hidrocarburs. Concretament, sol·licita saber quins han estat els criteris per establir els requisits per a beneficiar-se de la mesura. Les preguntes hauran de ser respostes en la propera sessió del Consell General, prevista pel 26 de maig. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts