balanç policial

Dos detinguts per maltractar els fills menors d'edat

El cos de policia informa de l’arrest d’un home per un delicte contra la llibertat sexual

Dos agents del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han estat arrestades per la policia durant la darrera setmana per maltractar els respectius fills menors d’edat, segons va informar ahir el cos de policia.

La primera detenció es va produir divendres al migdia a Escaldes-Engordany, quan la policia va arrestar un home resident de 61 anys per maltractar la seva filla menor d’edat. La segona detenció va ser la d’una dona resident de 38 anys per maltractar en aquest cas la seva filla menor d’edat. La policia va intervenir la tarda de diumenge passat a Ordino. Totes dues persones estan acusades del delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

La policia també va arrestar un home no resident de 43 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual i un altre home resident de 39 anys per assetjar i amenaçar la seva exparella. Se l’acusa d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i d’un delicte contra la llibertat.

D’altra banda, un home resident de 27 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. A l’exterior d’un local d’oci de la capital, l’home va colpejar a cops de puny dues dones que li van recriminar l’actitud que tenia envers la parella.

FURT EN UNA PERRUQUERIA D'ENCAMP

La policia també va informar de la detenció de l’home no resident de 60 anys que dijous passat va intentar furtar 80 euros en una perruqueria d’Encamp. Les empleades es van adonar que l’home els estava robant i van aconseguir retenir-lo fins que van arribar els agents. Se l’acusa d’una contravenció penal de furt i dos delictes contra la funció pública. A més, té dues ordres d’expulsió actives.

tracking