Cultura

Cultura lliura les claus dels Tallers d'art a dos creadors

Els artistes seleccionats per ocupar durant sis mesos els espais són Rosa Mujal i Alfons Valdés

Entrega de les claus dels Tallers d'artGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cutura i Esports, Silvia Riva, ha entregat aquesta tarda les claus dels tallers d'art, ubicats a la Massana. Segons informa l'executiu en nota de premsa, els espais permetran "contribuir a l'ajut a la creació i facilitar espais de treball als artistes del país". Els artistes seleccionats han estat Rosa Mujal i Alfons Valdés, que ocuparan durant sis mesos dos dels tres espais disponibles per als artistes.

Nou artista a la residència de Faber a Andorra

D'altra banda, avui s'ha rebut al nou artista que està fent estada a la residència de Faber Andorra, el cineasta experimental nord-americà Colby Theriault Smith. L'artista té previst rodar una pel·lícula experimental "per ressaltar la serenitat natural del pic de Comapedrosa i del parc natural que l'envolta".

Durant la seva estadaTheriaultoferirà un taller de filmació amb telèfons intel·ligents als alumnes de primer curs de Batxillerat Professional del Centre de formació professional d'Aixovall. En segon lloc, projectarà 'TenttotheGarden', un curtmetratge experimental de fantasia sense diàleg i immers en la natura, a la GaleriaTanamana. Finalment, participaràen elFestival Ull Nu per mostrar una versió inacabada de lapel·lículaque rodarà a Andorra durant la seva estada. A més de projectar un dels seuscurtmetratgesdocumentals.

Rebuda del nou resident a Faber Andorra, Colby Theriault

tracking