x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
furt dels diners de la caixa

Una perruquera atrapa un lladre i el reté dins del local a Encamp

Va tancar la porta amb clau fins que va arribar la policia i va procedir a la detenció
La perruqueria on van succeir els fets.

La perruqueria on van succeir els fets.

La perruqueria on van succeir els fets.

Fernando Galindo
Actualitzada 13/05/2022 a les 12:18
La sòcia de la perruqueria Estil-Ger d’Encamp va posar en risc la seva vida –en un actuació que ella mateixa va definir ahir d’arriscada– en atrapar un home que acabava de robar els diners de la caixa, empènyer-lo a dins del local i esperar amb la porta tancada la policia perquè procedís a la detenció del lladre.

Els fets van tenir lloc a les 13.45 hores, quan en aquells moments no hi havia clientes i dues de les treballadores havien anat a dinar. Una altra de les perruqueres va indicar a la propietària que aprofitaria per fer una sessió de raigs UVA. Va ser quan va sentir un fort cop i va veure que la caixa estava oberta i que un home sortia del local amb els diners guardats a la butxaca del darrere. La dona no s’ho va pensar i el va agafar i el va portar dins del local. Li va demanar a l’empleada que tanqués la porta amb clau i acte seguit li va ordenar al lladre que li retornés els diners de la caixa, bàsicament bitllets de vint euros.

Aquest va acceptar-ho a canvi de no avisar la policia, però la propietària del negoci va demanar des de l’interior a un veí que donés l’alarma al cos de seguretat, que en qüestió de minuts va arribar a l’establiment.
L’home va ser detingut. D’uns 60 anys, té una ordre d’expulsió d’Andorra i portava a sobre una navalla. La policia va recriminar la dona per haver-se exposat, però ella va explicar que no s’ho va pensar: “Va ser impulsiu.”
Etiquetes
Veure’n més
20
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts