sanitat

El cap de radiologia deixa el càrrec pel mal clima al servei

Se sent menystingut davant la pressió de nous especialistes que proposen un canvi

El doctor Seara, segon per l'esquerra.SAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap del servei de radiologia, Ángel Seara, té plantejat abandonar el càrrec després de 18 anys a la sanitat pública. El motiu és que se sent desautoritzat i sense suport per part del director general del SAAS, Josep Maria Piqué, davant les aspiracions d’altres metges nouvinguts que aspiren a un relleu en aquest servei.

De fet Piqué ha rebut una carta en la qual se li reclama que destitueixi Seara, a qui acusen de mala praxi i de tracte incorrecte amb els companys, alhora que proposen el nomenament d’una radiòloga al seu lloc.

Seara és considerat un ex­cel·lent professional en una especialitat en què és molt difícil trobar bons metges. Va ser fitxat per Lluís Burgués quan estava al capdavant del SAAS. Seara volia donar el salt i deixar la seva Veneçuela natal, on no es trobava bé amb la situació política. Actualment ja col·labora amb algunes institucions privades i des de l’hospital es dona per fet que si es consuma la seva marxa de l’hospital el seu destí serà alguna clínica de prestigi, ja que està qualificat com un gran especialista en el seu àmbit.

La pèrdua de Seara representarà un nou cop per a l’hospital, d’on ja han marxat diversos responsables que no han amagat el seu malestar amb el funcionament intern i les diferències amb algunes de les consignes que reben de la cúpula.

tracking