Salut notifica 368 positius de covid en una setmana

Govern ha aprovat la reducció de cribratges als centres sociosanitaris, centres de dia i cases pairals

Façana Hospital SAAS Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorraesmanté estable pel que fa a l'impacte de la pandèmia amb la notificació de 368 nous casos de covid en una setmana, 36 més que el dimecres passat, segons ha informat el ministrePortaveu. Eric Jover ha anunciat que l'executiu fa un pas més en la flexibilització de les poques mesures vigents per a la contenció de la covid-19, reduint elscribratgesals centres sociosanitaris, centres de dia i cases pairals.

D'aquesta manera, els usuaris passaran de fer-se un testsetmanala fer-lo mensual, mentre que el personal se l'haurà de fer cada15dies. Pel que fa al protocol decribratgesen cas de sortida dels centres sociosanitaris, els usuaris hauran de fer-se un sol test d'antígens al quart dia del retorn, mentre que en les sortides freqüents només se'n farà un per setmana.

El ministre ha detallat que actualment hi ha quatre persones hospitalitzades pel virus, un més que la setmana passada. Dos pacients es troben a planta i dos al'UCI-un d'aquests amb ventilació mecànica-. A les escoles lasituaciócontinua estable, sense aules en vigilància passiva o activa.

tracking