La Fiscalia vol 11 anys de presó per haver abusat de la filla menor d'edat

L’home hauria abusat durant anys de la menor amb el “consentiment” de la mare

La seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Corts va jutjar ahir, en una vista que es va allargar tot el dia i que es va celebrar a porta tancada, un home acusat d’abusar sexualment de manera continuada de la seva filla menor d’edat.

El ministeri fiscal demana onze anys de presó ferma per a l’acusat, que hauria agredit sexualment i violat durant anys la seva filla quan encara no tenia 14 anys. Al banc dels acusats el va acompanyar l’esposa i mare de la menor, que presumptament hauria consentit els fets.

L’home hauria agredit sexualment la menor fins que la nena va decidir alertar l’escola explicant la situació que vivia a casa. Tot això després d’haver-ho manifestat a la mare, a qui s’acusa d’haver consentit els fets.

La relació familiar que uneix la víctima i l’agressor –parentiu ascendent– i el fet que, per l’edat, la llei considera que es tracta d’una víctima especialment vulnerable constitueixen agreujants de tipus penal.

L’home està empresonat a la Comella des que se’l va detenir a final del 2020, mentre que la mare va ser deixada en llibertat.

El Tribunal de Corts va celebrar el judici íntegrament a porta tancada per preservar la intimitat de la menor, tal com estableix la legislació andorrana.

tracking