El fum d'un cotxe avariat fa desallotjar el Clot d'Emprivat

Els bombers van rebre l’avís per presència de fum en un pàrquing de Clot d’Emprivat

La policia va tancar l'accés a l'aparcament.n.b.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un cotxe avariat va causar un gran ensurt ahir a la tarda a Escaldes-Engordany. Els bombers van rebre a les 16.45 hores una trucada que alertava de la presència de fum en un pàrquing subterrani de Clot d’Emprivat, a l’Empark Centre. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions dels bombers, així com efectius de la policia i la guàrdia urbana del Servei de Circulació del comú d’Escaldes.

Després de verificar que a l’interior de l’aparcament hi havia una quantitat de fum “anormal” fins a la planta -2, la policia va procedir al tancament de la zona i a l’evacuació de la gent que es trobava a l’entorn, com la Llar de jubilats i el Pavelló, on s’estava disputant un partit que va quedar suspès.

Totes les sospites apuntaven a un possible incendi a l’interior de l’aparcament, però a causa de l’absència d’imatges de les càmeres de seguretat i d’informació del servei de seguretat del pàrquing referents a quina era la primera alarma de fum que s’havia disparat, els bombers no partien de cap punt per poder iniciar la recerca i van haver de dividir-se en grups per inspeccionar la totalitat de l’aparcament, de grans dimensions. El servei es va donar per finalitzat a les 18.30 hores, després de comprovar, a través de la utilització de càmeres tèrmiques, que no hi havia cap punt calent actiu a la zona.

El cap de guàrdia va explicar al Diari que després de reobrir l’aparcament i recuperar la normalitat a la zona, van conèixer que la causa de la gran quantitat de fum que hi havia al pàrquing provenia d’un vehicle amb una avaria al tub d'escapament que va estacionar a la planta -2 i escampar la fumera al seu pas.

L’incident va causar força expectació per la inicial rellevància que se li va donar i diverses persones es trobaven a l’exterior de l’aparcament esperant per poder-hi accedir per treure el cotxe, juntament amb les que havien estat evacuades.

tracking