Tres ferits lleus en tres accidents

Una dona de 49 anys ha resultat ferida en ser atropellada aquest matí a Encamp

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones han resultat ferides lleus en tres accidents durant aquest matí. El primer avís que ha rebut la policia ha estat a les 13:04 hores a la carretera general 1, al Pont de Madrid d'Andorra la Vella quan una motocicleta-Kymco Agility 125-, amb matrícula del Principat. ha patit un sinistre amb cap més vehicle implicat.El conductor, un resident de 18 anys, ha resultat ferit.

El segon incident ha tingut lloc a les 13.54 hores a l'avingudaTarragona número 22, d' Andorra la Vella quan s'ha produït un accident amb dos vehicles implicats, una motocicleta -Yamaha WR-, amb matrícula del Principat, i un turisme -Ford Mondeo-, amb matrícula espanyola. El conductor de la motocicleta, un jove de 16 anys, ha resultat ferit.

L'altre accident ha estat a la carretera general 4, a l'alçada de la rotonda d'Anyòs de la Massana a les 16:47 hores quan dos vehicles, una furgoneta-Ford Trànsit-, i un turisme -Mercedes Benz CLA-, ambdós amb matrícula del Principat, han patit un incident i el conductor delMercedes, unresident de 34 anys ha resultat ferit.

Les víctimes han estat traslladades a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell sense lesions de rellevància, segons han informat des del centre sanitari.

Atropellada una dona per una moto a Encamp

Una dona de 49 anys ha resultat ferida en ser atropellada aquest matí a Encamp per una motocicleta. La policia ha informat que ha rebut l'avís a les 7.53 hores per un accident al quilòmetre4,890, de la General 2, al nou vial d'Encamp.El vehicle estava conduït per un conductor que portava una motocicleta modelBMW F 850 GS, amb plaques del Principat.

tracking