Salut defensa la cartera de serveis tot i les mancances

L’executiu es reunirà la setmana vinent amb els col·legis de professionals

El Consell General d'avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre deSalut, Albert Font, ha defensat avui la cartera de serveis aprovada per l'exministreBenazeti que ha posat en peu de guerra als professionals del món de la salut. "Com tota creació humana la cartera de serveis té imperfeccions" ha respost el ministre a una pregunta de la consellera socialdemòcrataSusanaVela. La consellera de la bancada de l'oposició ha proposat al ministre si davant les queixes dels professionals "no seria millor retirar-la i tornar a començar amb el consens delscol·legis". El ministreperòconsidera que, tot i que "la cartera de serveisesva aprovar per raons d'oportunitat i de necessitat, seria una llàstima haver de començar de nou".

D'altra banda, durant la sessió d'avui també s'ha parlat d'una possible pujada de salaris,en relació ales declaracions del president de la CEA, Gerard Cadena. En aquest sentit, i després d'una picabaralla entre elcapde Govern, Xavier Espot, i el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, el màxim responsable de l'executiu ha assegurat que "celebrem les declaracions de la CEA perquè nosaltres estem treballant en aquesta direcció".

Renovades les mesures

El Consell General va tornar a renovar per dos mesos més la pròrroga de les mesures vigents per fer front a la Covid i va mantenir la potestat al Govern per poder-ne aplicar de noves si s'escau. D'altra banda, el president del grup socialdemòcrata, Pere López, també va preguntar per les inversions realitzades en les filials de FEDA, així com per la repartició delsdividendsde la parapública cap a l'executiu.

tracking