Crèdit Andorrà inverteix en quatre start-ups

L'entitat bancària dona suport a les quatre empreses a través del programa Scale Lab Andorra

Seu central de Crèdit Andorrà.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El programa d'hiperacceleracióempresarial de Crèdit Andorrà,ScaleLabAndorra, ha invertit en quatre novesstart-ups, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. En aquest sentit, des de la posada en marxa del projecte s'ha invertit en dinou empreses i n'ha avaluat més de 1.000.

Aquesta vegada les noves empreses seleccionades són MissTipsi,BeJao,ELEMiBox2box. Així, MissTipsiés una empresa tecnològica que ofereix un completsoftwarede gestió integral per a restaurants, bars i cafeteries que s'encarrega de digitalitzar processos i eliminar possibles errors humans.BeJaoés unastart-upcatalana que ajuda als seus usuaris a entrenar de manera estructurada, tant a casa com al gimnàs, continuant plans d'entrenament des d'una aplicació mòbil. Per la seva banda,ELEMpermet a les empreses biomèdiques calcular milers de casos amb un alt rendiment, utilitzant models humans per a predir la seguretat i l'eficàcia de productes terapèutics per al cor i accelerar el desenvolupament de nous tractaments. El cas deBox2boxés una empresa que ofereix un servei de lloguer de trasters 100% en línia i permet als usuaris emmagatzemar les seves pertinences de manera fàcil i sense esforç.

Crèdit Andorrà especifica queScaleLabAndorra ofereix invertir amb imports que van des dels 100.000 euros per projecte amb l'opció de participar en rondes de finançament posteriors fins a una inversió màxima de 500.000 euros per companyia i també simplifica la possible arribada de les empreses a Andorra. Així mateix, l'entitat bancària ofereix als seus clients, la possibilitat d'invertir en les companyies seleccionades.

tracking