Detinguda per llogar pisos turístics sense el permís del propietari

La dona, que és resident temporal i té 33 anys, es va embutxacar 900 euros

La detenció es va produir divendres passat.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cap de setmana atapeït per a la policia andorrana. El cos va dur a terme 32 detencions durant els dies de setmana santa, entre les quals la d’una dona de 33 anys que havia estat llogant apartaments turístics que no eren seus. La detenció es va produir divendres passat, quasi a les set de la tarda, quan la policia es va personar al Pas de la Casa. A la dona, resident temporal, se li atribueix, pressumptament, un delicte patrimonial. Segons va informar la policia en el seu balanç, “la interessada, que realitza la gestió d’entrades i sortides d’uns apartaments turístics”, va llogar-ne tres “sense el coneixement del seu propietari”.

Precisament, el propietari s’hauria assabentat dels fets i hauria interposat una denúncia a la policia, amb la qual es va procedir a la detenció. Amb el lloguer il·lícit, la pressumpta responsable s’hauria emportat un total de 900 euros. Segons l’Associació d'Empreses d'Allotjament Turístic, aquest propietari no forma part de l’entitat.

SIS DETINGUTS PER DROGUES

Entre la resta de detencions dutes a terme per la policia, cal destacar-ne sis per un delicte contra la salut pública. Una d’aquestes va ser dijous passat, a la frontera del riu Runer. Tres homes no residents de 29, 31 i 33 anys, respectivament, van ser detinguts per possessió de 2,3 grams de cocaïna, 4 pastilles de metamfetamina, 49,2 grams de bolets al·lucinògens, 9,4 grams d’haixix i 1,9 grams de marihuana.

A més, la policia també va realitzar 19 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, totes elles per conductors que superaven la taxa d’alcoholèmia permesa.

TRES CASOS DE VIOLÈNCIA "DOMÈSTICA"

Dilluns de la setmana passada va ser detingut un home, de 53 anys, per un delicte “contra la integritat física en l’àmbit domèstic”. Segons va informar la policia, l’home va agredir la seva dona i la filla, en uns fets que van passar a Encamp. En el balanç del cos, es detallen dos casos més de possible violència masclista. El primer va implicar un home de 51 anys i una dona de 35, que havien estat parella i que es van “agredir mútuament”. El segon va suposar la detenció d’un home de 29 anys que va “maltractar la seva ex-parella”. Posteriroment, va ser alliberat.

tracking