perjudici per als passatgers

El Govern reclama a Air Nostrum que eviti els vols a l'aeroport d'Alguaire

Bartolomé descarta que l’avió fos substituït divendres per fer un altre trajecte

Passatgers d'Air Nostrum pujant a un autocar a Alguaire.segre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d’Economia ha fet arribar una carta a la companyia Air Nostrum en la qual expressa que les arribades i sortides des de l’aeroport lleidatà d’Alguaire s’haurien d’evitar pel perjudici que suposa per als passatgers, així com per la mala imatge que pot agafar aquesta alternativa a l’AVE per viatjar entre Madrid i Andorra.

El secretari d’Estat d’Economia, Eric Bartolomé, va admetre ahir que s’ha insistit a la companyia regional d’Iberia que s’ha de troba una solució per reduir els desviaments del vols “i s’han de redoblar els esforços perquè la destinació o origen sigui Andorra-Pirineus”. Bartolomé es va referir al cas de divendres passat i va descartar qualsevol hipòtesi que no sigui la d’una incidència tècnica. El responsable d’Economia va comentar que es pot fer un seguiment de l’aparell i que va volar fins a València, on es troben els tallers d’Air Nostrum per revisar l’avió quan hi ha sospites d’algun tipus de problema.

D’aquesta manera, Bartolomé descartava que l’ATR 72 s’hagués fet servir per a algun altre trajecte d’Air Nostrum. El secretari d’Estat d’Economia va destacar l’acceptació d’aquesta proposta i la capacitat dels vols, tot i que no va amagar la “inquietud que suposa no poder oferir un servei que s’ha contractat”, i que això suposa un “afectació” per als passatgers que venen a passar uns dies a Andorra.

tracking