Càritas envia 30.000 euros per als refugiats d'Ucraïna

L'entitat havia fet ja una aportació ja de 20.000 euros per cobrir les necessitats bàsiques dels desplaçats per la guerra

Crida d'emergència de Càritas per ajudar als ucraïnesos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Càritas Andorrana ha enviat 30.000 euros per cobrir les necessitats bàsiques dels refugiats ucraïnesos afectats per la invasió de Rússia, segons ha anunciat aquest matí. L'entitat havia fet ja una aportació de 20.000 euros de fons recollits per l'ONG a Escaldes i aquesta vegades els diners s'han recaptat de les donacions de particulars, dels set comuns, de Càritas parroquial d'Encamp i dels fons propis de l'entitat.

L'aportació es destinarà a Càritas de Polònia, Moldàvia, Romania, Bulgària i Eslovàquia perquè puguin cobrir les necessitats de les persones que s'han vist obligades a fugir de casa per l'atac rus. L'entitat agraeix "la generositat de la ciutadania" i recorda que la campanya per atendre l'emergència provocada per la guerra continua oberta.

Càritas assenyala que està treballant amb el departament d'Afers Socials del Govern per atendre els refugiats d'Ucraïna que han arribat a Andorra i està donant resposta a les necessitats de les famílies acollides al país.

tracking