Santa Coloma

Celebració del patró dels Bombers

L'acte ha tingut lloc aquest matí a la caserna de Santa Coloma.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers s'ha reunit aquest matí a la casera de Santa Coloma per celebrar Sant Joan de Déu, patró del cos de Bombers. A l'acte hi han assistit el cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, que han fet valdre la tasca de servei públic, seguretat, proximitat i compromís d'aquest cos envers la ciutadania.

Xavier Espot ha destacat la transversalitat de la tasca dels integrants d'aquest cos, que va molt "més enllà de prevenció i extinció d'incendis" tal com s'ha evidenciat durant la pandèmia, on van assumir la responsabilitat de la instal·lació dels primersstoplabs, i la figura del bomber infermer. Esport també ha felicitat als bombers que han rebut les medalles amb motiu dels 15 i 30 anys de servei i ha desitjat molts encerts a la nova direcció del cos.

Per la seva banda, el ministre Josep Maria Rossell, ha recordat la millora de condicions de treball amb l'adquisició del nou camióescalai ha destacat la incorporació de 5 nous efectius, que eleva a 139 els professionals del departament. Rossell també ha destacat que s'està treballant en el desenvolupament d'un marc de col·laboració perquè els bombers puguin actuar en territoris transfronterers, i els bombers d'altres territoris veïns també puguin fer-ho al Principat.

tracking