Una defunció amb covid i 440 positius en una setmana

Els casos actius baixen a 704 afectats, 13 persones amb el virus menys que dimecres passat

Hospital Nostra SenyoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 72 anys que estava contagiat de covid i patia altres malalties va morir ahir i ha estat la víctima número de 153 provocada per la pandèmia, segons ha donat a conèixer el ministre Portaveu, Eric Jover, en el balanç de la incidència del virus que per primera vegada es fa de manera setmanal. Les dades d'afectats des de dimecres passat es concreten en 440 contagis més i 704 casos actius, que suposen 13 menys dels que es van notificar en la roda de premsa posterior al consell de ministres fa una setmana. El total de positius ascendeix amb els nous diagnòstics a 39.234 persones de les 38.377 s'han recuperat en sumar-se 452 altes en una setmana.

La pressió sanitària ha baixat en l'última setmana ja que hi ha quatre ingressats menys. L'hospital té quatre pacients amb la infecció a habitacions de planta i dues a l'UCI, les dues amb necessitat de ventilació mecànica. En aquest cas la mateixa xifra de dimecres passat.

L'afectació al sistema educatiu també es redueix. El Govern ha indicat que hi ha cinc aules sotmeses a mesures de vigilància passiva, dues menys de les que hi havia fa una setmana.

Jover ha informat que el Govern manté les mateixes restriccions vigents per la covid durant una setmana més el que representa prorrogar el passaport sanitari en centres sociosanitaris, centres de dia, llars de jubilats i casals d'avis on es manté per prudència després de retirar-lo de la resta d'activitats públiques.

tracking