L'oficina Covid només farà el seguiment de les persones més vulnerables

El Govern ha decidit que a partir de la setmana vinent també s'adapten els horaris dels stoplabs davant la millora de la situació sanitària

Els rastrejadors es traslladen a l'edifici de les ColumnesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'executiu informa de canvis en l'oficina Covid coincidint amb l'aixecament progressiu de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia que s'explica en el context actual, amb la variant òmicron, molt menys agressiva que les anteriors i amb gran part de la població immunitzada, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, s'ha decidit que el centre faci el seguiment de les franges d'edat més sensibles, és a dir, els infants menors de3anys i les persones de més de 65, amb l'objectiu de protegir les persones més vulnerables.

D'altra banda, a partir de la setmana vinent també s'adapten els horaris delsstoplabson fer-se les proves diagnòstiques i els tests d'antígens. Així, el de laplaçade Braus obrirà de dilluns a dissabte entre les 8 i les 18.30 hores i els diumenges entre les 9 i les 15 hores; l'accés es fa per la porta principal. Pel que fa a l'stoplabdel Pas de la Casa, es mantindrà obert els divendres entre les 11 i les 15 hores.

tracking