Eliminat el passaport covid

Es mantindrà als centres de dia, les llars de jubilats i els casals d'avis

Restaurant passaport covidFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra eliminarà a partir de demà el passaport covid. El ministre Eric Jover ha anunciat avui que l'obligació d'ensenyar el document que avala la vacunació només quedarà efectiva als centres sociosanitaris, centres de dia, les llars de jubilats i els casals d'avis per tal de "continuar protegint les persones més vulnerables".Govern també ha aprovat a consell de ministres l'alleugeriment de les mesures en les visites als centres residencials, eliminant el nombre màxim de visites setmanals i permeten dos visitants de manera simultània per usuari i dia.

Jover ha declarat que ens trobem actualment en una fase "estacionaria" de la pandèmia, amb xifres relativament baixes de contagi i poca pressió sanitària. Raó per la qual a partir d'ara actualitzaran setmanalment les dades referents a la covid-19.

De fet, avui s'han notificat 84 nous contagis, que eleven els casos actius a 717. Les defuncions es mantenen a 152. Pel que fa a la població escolar, hi ha 7 aules en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació, ja s’han administrat 156.017 vacunes.

L'impacte sanitari disminueix lleugerament amb 10 persones ingressades, una menys que el darrer recompte. Vuit dels afectats pel virus continuen a planta, i dos a l'UCI amb ventilació mecànica. L'afectació a les aules es manté en set classes sotmeses a vigilància passiva.

tracking