Salut notifica 186 casos positius nous des de divendres

L’hospital té 13 persones ingressades per covid

Proves diagnòstiques de covid.F.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri de Salut va notificar ahir 186 casos positius més de coronavirus diagnosticats des de divendres passat. Els nous contagis eleven a 38.620 el nombre d'infeccions detectades en dos anys de pandèmia. Els casos actius eren ahir 653, 24 menys que els que hi havia divendres. Les altes totals declarades des de l’esclat de la pandèmia sumen 37.816.

La incidència de la covid augmenta lleugerament a l’hospital amb un ingressat més a planta respecte als que hi havia divendres. El centre tenia ahir 9 persones en habitacions de l’àrea covid (divendres eren 8), mentre que les dades de l’UCI eren idèntiques a les de divendres: quatre pacients seguien greus, tres dels quals amb necessitat de ventilació mecànica.

A les escoles, que van tornar ahir de les vacances escolars de Carnaval, la incidència era de 7 aules en vigilància passiva, exactament el mateix nombre que hi havia divendres. En aquests casos els alumnes poden seguir acudint a classe presencialment.

Quant al procés de vacunació, s’havien sumat 42 vaccins des de divendres i la gran majoria corresponien a administració de terceres dosis. Des de l’inici del procés de vacunació se n’han injectat 156.017 –57.984 primeres dosis, 57.270 segones i 40.762 terceres o de reforç.

tracking