Mor una dona de 85 anys ingressada a l'UCI pel virus

Salut detecta 90 positius que eleven els casos actius a 700 afectats

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La covid ha provocat una nova víctima mortal. El Govern ha informat aquesta tarda del traspàs d'una dona de 85 anys que estava ingressada a l'UCI per la infecció. La defunció de les últimes hores eleva a 152 els òbits d'afectats pel virus en dos anys de pandèmia i quan es compleixen dues setmanes de l'últim mort, la del 22 de febrer d'un home de 89 anys que estava a planta a l'hospital amb la malaltia.

La incidència de la covid revifa avui amb la notificació de 90 positius des d'ahir que incrementen els casos actius a 700, 47 menys dels que hi havia ahir. El total de contagis diagnosticats ascendeix a 38.710 i les recuperacions sumen 37.858 persones, amb les 42 altes de les últimes hores.

L'hospital baixa d'ocupació de pacients amb la infecció fins a 11 malalts, dos menys dels que hi havia ingressats ahir. Vuit dels afectats per la covid estan a habitacions a planta i tres persones resten a l'UCI, dos d'ells amb ventilació mecànica.

L'afectació a les aules es manté en set classes sotmeses a vigilància passiva i les dosis de vacunes administrades són 156.017, les mateixes que ahir perquè no s'ha inoculat cap persones en les últimes hores.

tracking