Els contagis diaris segueixen a l'alça (92) i els actius s'eleven a 677

Hi ha un hospitalitzat menys per covid-19

La planta covid de l'hospital.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al llarg de la jornada passada es van detectar 92 contagis nous de covid-19, un menys que en la jornada anterior seguint la línia del repunt d’aquests dies. Les xifres de casos de covid segueixen a l’alça amb 677 casos actius, que suposen 47 més que en la darrera jornada. Aquesta xifra deixa en 38.434 el total d’infeccions diagnosticades en gairebé dos anys de pandèmia. Les recuperacions de les últimes hores han estat 45, que deixen l’acumulat d’altes des de l’inici de la pandèmia en 37.606 persones. El nombre de defuncions a conseqüència de la malaltia es manté en 151.

D’altra banda, a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha una persona menys que dijous ingressada a la planta covid del centre, és a dir, un total de vuit. A la unitat de cures intensives de l’hospital es mantenen les quatre persones que hi ha ingressades, tres de les quals amb ventilació mecànica. Entre la població escolar la incidència disminueix i el nombre de classes amb vigilància passiva baixa fins a 7, tres menys que dijous. Pel que fa al pla de vacunació, durant la jornada d’ahir no es va inocular cap dosi.

Els contagis estan pujant i hi ha uns 100 nous casos al dia. La pressió hospitalària encara no s’ha ressentit d’aquesta tendència i cada cop hi ha menys aules en vigilància passiva.

tracking