Es manté a l'alça l'evolució del nombre de casos covid

L'afectació hospitalària disminueix amb un pacient menys a planta

nou stoplab test antígens la covid-19 creu Roja passatge EuropaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'evolució del nombre de casos de covid segueix a l'alça amb 677 casos actius, el que suposa 47 més que ahir, segons les dades fetes públiques pel Govern. L'augment en l'afectació de la pandèmia també es veu reflectit en la xifra de nous contagis que durant la jornada d'avui són 92, un menys que ahir, seguint la línia del repunt d'aquests dies. Aquesta xifra deixa en 38.434 el total d'infeccions diagnosticades en gairebé dos anys de pandèmia.

Les recuperacions de les últimes hores han estat 45, que deixen l'acumulat d'altes des de l'inici de la pandèmia en 37.606 persones. El nombre de defuncions a conseqüència de la malaltia es manté en 151.

D'altra banda, a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha una persona menys que ahir ingressada a la planta covid del centre, és a dir un total de vuit. A la unitat de cures intensives de l'hospital es mantenen les quatre persones que hi ha ingressades, tres de les quals amb ventilació mecànica. En la població escolar la incidència també disminueix i el nombre de classes amb vigilància passiva baixa fins a 7, tres menys que ahir. Pel que fa al pla de vacunació, durant la jornada d'ahir no es va inocular cap dosi.

tracking