Els casos actius baixen a 565

L'afectació escolar és l'única que augmenta amb dues classes amb part dels alumnes confinats i 10 en vigilància passiva

UCI i Planta Covid

UCI i Planta CovidFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La situació sanitària segueix el ritme de millora de les últimes setmanes amb un nombre de 166 nous contagis des de divendres, una xifra moderada així com la de les setmanes precedents, que s’ha traduït en el descens notable de casos actius. Així, l’actualització de dades d'aquest dimarts fan augmentar a 38.165 el nombre d’infeccions des que aviat farà dos anys va esclatar la crisi sanitària. El nombre de persones amb el virus actiu és de 565, és a dir 148 menys que divendres. Al llarg d'aquests tres dies festius, les persones recuperades de la covid s’eleven a 37.499 des de l’inici de la pandèmia, afegint-se 314 altes.

L'ocupació sanitària es manté igual que divendres amb 15 malalts de coronavirus, dels quals 11 estan a planta i 4 a la unitat de cures intensivesamb tres ingressats amb ventilació mecànica. L'afectació escolar és l'única que puja lleugerament amb dues classes amb part dels alumnes confinats i les aules en vigilància passiva són 10, quatre més que en el balanç de divendres.

Pel que fa a la vacunació,ja s’han administrat 155.759 vacunes. De les quals 57.978 corresponen a primeres dosis, 57.233 segones i 40.548 terceres.

tracking