congrés de turisme de neu i de muntanya

El Principat debatrà sobre la innovació, sostenibilitat i digitalització en el turisme

Sergi Nadal, en la presentació del congrés.SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova mirada cap al futur serà el lema de l’onzena edició del Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de març a Andorra i que comptarà amb més de vint ponents internacionals que exploraran solucions innovadores per al desenvolupament d’un turisme de neu i muntanya sostenible. Es va anunciar ahir en una roda de premsa a Madrid, en què van participar el director de Turisme, Sergi Nadal, i la directora executiva de l’Organització Mundial del Turisme, Zoritsa Urosevic.

En aquesta edició, en què s’espera la participació de més de 300 professionals del sector turístic, professionals de primer nivell i múltiples representants institucionals debatran durant les dues jornades sobre qüestions com la recuperació del sector, el desenvolupament sostenible, l’acceleració de la digitalització, la demanda d’experiències més locals, autèntiques i sostenibles, la preservació de recursos o la inversió en innovació, entre d’altres.

Organitzat per l’Organització Mundial del Turisme, el Govern i el comú de Canillo, el congrés està emmarcat en les celebracions de l’Any internacional del desenvolupament sostenible de les muntanyes de l’ONU.

El director de Turisme, en la presentació d’ahir a Madrid, va posar en valor el paper estratègic d’Andorra i va assegurar que “l’impuls de la transformació digital per a la reactivació del turisme és un element clau per al futur del sector”.

tracking