Sense indemnització per a De la Rúa per culpa de l'asseguradora

L’atleta havia de cobrar 19.000 euros per l’accident del 2021

El cotxe accidentat que va caure sobre l'atleta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'atleta Leyre de la Rúa no veurà ni un cèntim dels 19.000 euros d'indemnització per l'atropellament que va patir abans dels Jocs dels Petits Estats el 21 de maig del 2021, quan va patir una triple fractura d'húmer, segons va decidir el Tribunal Supeior. L’esportista s’ha mudat a viure a la seva ciutat natal, Pamplona. Va salvar la vida de forma miraculosa quan el 21 de maig del 2019 un cotxe a tota velocitat va sortir volant pels aires, va xocar contra un contenidor de forma brutal i va atropellar-la als afores de l’estadi Comunal.

En una entrevista al Diario de Navarra, l’atleta explica que “he tingut tan mala sort que l'asseguradora del senyor que em va atropellar ha fet fallida. He d'anar contra ell i segurament no cobri res”. Sap que res serà igual, que no podrà competir amb la mateixa intensitat, tot i que tenia una carrera prometedora, i que tot i que no hi ha diners que li paguin el que li va passar, “no et soluciona la vida, però ajuda”.

De la Rúa va ser operada d'urgència el 23 de maig del 2019 després de ser atropellada dos dies abans, però encara està pendent d’una altra operació al braç. Després de diversos èxits que incloïen el seu bronze nacional absolut de 400 tanques a Barcelona, el juliol del 2017, els seus resultats i els seus tres anys de residència al Principat, d'on era la seva parella, li permetien participar en els Jocs dels Petits Estats com a andorrana, però l’accident ho va frustrar tot.

El Superior va decidir també que rebi 3.000 euros per la pèrdua d’oportunitats generades per les lesions, una quantitat inferior als més de 15.000 euros que la jove reclamava.

tracking