Demanen reducció de la pena per la mare i el fill condemnats per vendre cocaïna

En el recurs s'al·lega que l'acusada no tenia coneixement de l'activitat de l'acusat i que aquest venia droga esporàdicament.

La seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La defensa ha presentat un recurs a la condemna de6anys de presó imposada a una mare i un fill per tràfic de drogues. Demana que es redueixi la condemna de6anys a 3 un d'ells en llibertat condicional a l'acusat de27anys i absolgui a la mare. L'advocat ha dirimit que hi ha condemnes de 3 i 4 anys per quantitats similars, els a la que es va requisar als acusats i considera desproporcionada la condemna de6anys. També s'ha argumentat que a causa d'una lesió a la mà era impossible que la mare escrivís a la llibreta que va servir de prova per condemnar-la. La fiscalia demana que es mantingui la pena de6anys de presó per tots dos perquè considera provat que els acusats traficaven amb cocaïna, no només per les substàncies trobadessinóper l'actitud de l'acusada amagant la droga diverses vegades.

L'acusat ha reconegut haver venut cocaïna esporàdicament per treure's de sobre la droga que la seva germana va deixar a casa, la persona a qui responsabilitzen principalment que hi hagués droga a casa seva. La mare ha assegurat que no sabia res de les activitats dels seus fills i s'ha declarat innocent.

tracking