x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
arrenca el cicle de concerts al comunal

Martin Garrix aconsegueix el ple

El ministre de Turisme preveu mantenir el ritme per als propers concerts i atribueix l’èxit al relaxament de les mesures
El DJ Martin Garrix va vendre les 4.000 entrades del concert.

El DJ Martin Garrix va vendre les 4.000 entrades del concert.

El DJ Martin Garrix va vendre les 4.000 entrades del concert.

Fernando Galindo
Martin Garrix va aplegar 4.000 assistents al primer concert de l'Andorra Mountain Music Festival.

Martin Garrix va aplegar 4.000 assistents al primer concert de l'Andorra Mountain Music Festival.

Martin Garrix va aplegar 4.000 assistents al primer concert de l'Andorra Mountain Music Festival.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/02/2022 a les 11:06
L'Andorra Mountain Music Winter Edition va donar el tret de sortida ahir a la tarda amb èxit després de vendre el cent per cent de les 4.000 entrades per al primer concert que va comptar amb el DJ neerlandès Martin Garrix com a cap de cartell. Després d'aquest sold out, el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, es va mostrar optimista de cara als pròxims concerts i va compartir que “tenim molt bones previsions d'entrada de gent al festival”. De fet, fins i tot va assenyalar que, “si no es fa sold out cada dia, faltarà poc, perquè realment el ritme de reserves avança molt bé”. En aquest mateix sentit es va manifestar el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, que va indicar que, “si seguim amb el ritme d’avui de cara als tres concerts que falten, estarem molt contents. Està ben ple i això dona cert optimisme futur, perquè estem en plena pandèmia”.

Com és propi de les dates de la temporada alta d’esquí, el ministre va afirmar que “les reserves al país estan a percentatges d’ocupació hotelera molt elevat”. En aquest sentit, un dels objectius principals de l’esdeveniment musical ha estat, des del primer moment, dotar el país d’una oferta d’oci, cultura i entreteniment més atractiva que resulti en un augment de “la despesa mitjana dels turistes que ens visiten” i, alhora, “oferir més experiències i activitats perquè s’emportin un millor record d’Andorra”.

A banda de les dates, un altre factor clau en la participació al concert va ser, a ulls del titular de la cartera de Turisme, el relaxament de les mesures sanitàries, que “ha facilitat que les vendes s’hagin activat fortament”. De fet, l’empitjorament de la situació de la Covid-19 va obligar l’organització del festival a ajornar-lo dues setmanes per garantir la seguretat dels assistents i amb l’esperança que arribés aquest alleugeriment de les mesures.

La fita va reunir ahir 4.000 persones d’Andorra, però també de fora. És el cas de la Cristina Leiva, una noia sevillana de 23 anys que va viatjar al Principat atreta pel concert de Martin Garrix. “Tinc una amiga a qui li agrada l’electrònica i li vaig dir: anem a Barcelona i d’allà tirem cap a Andorra!”, va relatar, mentre assegurava que si hi hagués més esdeveniment com aquest “cent per cent” que vindria més sovint. Altres viatjaven de més a prop, com la Mar Berzal, una noia barcelonina de 24 anys que aquest cap de setmana ha visitat Andorra per primera vegada motivada també pel festival, que, a parer seu, compta amb “un cartell que és una passada”. En general, el públic va valorar molt positivament l’organització i l’accés al recinte i les poques queixes van venir de les cues per demanar menjar i begudes.

Pel que fa a la possibilitat de mantenir el festival durant la temporada d’estiu, Torres va descartar aquesta opció. El ministre va indicar que aquest any Andorra tornarà a comptar amb el Cirque du Soleil, que serà l’activitat d’estiu, mentre que el Music festival serà la d’hivern.

Igual que el d’ahir, la resta de concerts de l’Anorra Mountain Music se celebraran a l’estadi comunal d’Andorra la Vella. Torres va recordar que, en un principi, s’havia treballat amb la idea d’ubicar el festival a les estacions d’esquí, però aquestes van manifestar que “els podria produir certs inconvenients”, i per això finalment es va optar per traslladar-los a la parròquia central. La setmana que ve serà el torn de DJ Tiësto, a qui el seguià Timmy Trumpet el 5 de març i Dimitri Vegas i Like Mike el 12 de març.
 
APOSTA CÈNTRICA PER AL MULTIFUNCIONAL
Torres va manifestar que a l’hora d’ubicar el Multifuncional “l’opció primordial seria la del centre i estem lluitant perquè sigui a proximitat”, però va admetre que podria haver-hi alguns inconvenients a nivell normatiu. Per aquest motiu, no va descartar la possibilitat que finalment el recinte s’ubiqui a la Margineda. La setmana que ve Govern es reunirà amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, per estudiar les dues localitzacions. El recinte té previst acollir partits, fires i exposicions, entre d’altres.
Etiquetes
  • #16 irresponsables
    (20/02/22 22:22)

    Hauríem d'exigir responsabilitats penals als polítics si a Andorra tornem a tenir una altra onada del covid per culpa d'aquests concerts.

    Respondre
  • #15 Ciutadana
    (20/02/22 20:46)

  • #14 pradamotxilla
    (20/02/22 20:24)

    només demano que els organitzadors, siguin els que siguin, que durant el proper concert entrin en alguna vivenda del barri i veuran com tremolen les parets i mobles de les cases.
    ningú a pensat en els centenars de llars que hi ha a prop del estadi comunal i lo que tenen de soportar els veïns durant tantes hores??!!
    al pais no hi ha cap més lloc aïllat per fer-ho.??.

    Respondre
  • #13 Jt
    (20/02/22 18:50)

    Volem anar massa de pressa. Tornaran a pujar els contagis... Ho desitgem, però l'epidèmia encara no s'ha acabat.

    Respondre
  • #12 Nil
    (20/02/22 18:48)

    Hi volia afegir una altra cosa.
    Els comuns de la resta de parròquies es gasten un dineral per fer activitats pels nens i els joves d'aquest país per celebrar el carnaval que és una festa popular amb molta tradició. Doncs a Andorra Turisme i el Comú de la Marsol no se'ls hi ocorre res més que portar "el millor dj del món" el dissabte de carnaval perquè tot aquest jovent enlloc de participar en les festes dels seus respectius pobles es puguin gastar els diners en aquests concert on de ben segur la gran part d'aquests diners acaben fora del país i les inversions dels comuns acabin en no res... FEU PENA!!!

    Respondre
  • #11 Nil
    (20/02/22 18:16)

    Jo ja no entro amb les restriccions covid. Però sincerament trobo patètica la ética professional d'Andorra turisme i el comú d'Andorra la vella. Gastar-se milions d'euros per portar turistes quan ja hi ha turistes és vergonyós. Portem aquestes primeres setmanes de l'any amb ocupacions hoteleres de cap de setmana d'entre el 90 i el 100%. On penseu ficar tota aquesta gent que ve al concert (si és que pernocten...). L'única cosa que aconseguiu és saturar encara més aquest país del que ja està durant l'hivern. Hi ha gent que no viu del turisme i han d'aguantar tota aquesta merda cada dia. Perquè no es fan aquests concerts entre setmana o temporada baixa per atreure turistes quan no n'hi ha? Utilitzeu els diners i recursos d'aquest país com un nen petit que té una joguina nova i després d'una setmana deixa d'utilitzar-la! FEU PENA!!!

    Respondre
  • #10 Ciutadana
    (20/02/22 14:43)

    Imagino que Turisme per fer aquest esdeveniment a fet els càlculs, 80% de turistes, 20% nacionals, tenin en conte que els turistes com a molt pernoctaràn una nit, risc de contagi minim, es fà que hi han molts calerons per mitg i punto pelota.

    Respondre
  • #9 en fi...
    (20/02/22 12:50)

    Deixem de comparar i criminalitzar la festa amb la resta de coses de la vida quotidiana. Ni la festa te la culpa i el jovent menys encara. Fora restriccions en qualsevol àmbit. Portem dos anys amb centenars d'incongruències, que si aquí mascareta però allà no, el pass estigmatitzador, no poder anar a esquiar (al·lucinant aquesta decisió). DA per molts ministres de salut que hi poseu no us votarem.

    Respondre
  • #8 Totalment d'acord
    (20/02/22 11:52)

    Vergonya va dir..
    Quasibé amb la pistola al pit per anar-nos a vacunar i ensenyar el QR però a fer el pais turistic ho feu tot. Vergonya

    Respondre
  • #7 Rafa
    (20/02/22 11:36)

    Congruències covid a la seva màxima expressió.
    Com tot des de l'inici d'aquest circ. 

    Respondre
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts