equipaments

El nou hospital de la Seu ve acompanyat d'una àrea comercial de grans superfícies

plànol nou hospital la seuAj La Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la construcció del nou hospital comarcal de l’Alt Urgell s’aprova la modificació del pla parcial del Sud-1, al costat del parc de bombers de la Seu d’Urgell, que permetrà desenvolupar una nova àrea comercial amb cabuda per a dues grans superfícies en terrenys de titularitat privada. És a dir, centres comercials o hipermercats. Tot i que l’àrea comercial s’ha reduït en un 25% respecte al pla original es manté la construcció d’aquestes dues grans superfícies vinculada a la construcció del centre mèdic.

El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ja ha redactat el pla funcional del futur equipament, que ha estat concebut “de màxims”, segons va explicar el gerent de Salut de la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, Felip Benavent. Va destacar que també potenciarà l’hospitalització domiciliària dels seus pacients. Es preveu la integració dels serveis de rehabilitació, de la unitat sociosanitària i dels serveis d’emergències mèdiques en el nou edifici.

Benavent es va felicitar pel tràmit urbanístic que va aprovar dimarts el ple de l’ajuntament de la Seu, necessari perquè la pròxima comissió territorial d’Urbanisme, prevista per al dia 22, hi doni llum verd i Salut disposi dels terrenys situats al costat del parc de bombers per construir el futur hospital comarcal, on també es construiran les esmentades grans superfícies comercials.

Hospital de la Seu d'Urgell.

tracking