Educació

Els estudiants del MIT finalitzen l'estada a Andorra

Els adolescents d'Estats Units participen en el programa Global Teaching Lab

Estudiants de MITSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els estudiants delMassachussetsInstituteofTechnology(MIT) que participen en la quarta edició del GlobalTeachingLaba Andorra han fet una visita guiada avui per acomiadar la seva estada al Principat. Aquest programa s'emmarca dins del MITInternationalScienceandTechnologyInitiatives(MISTI), on els estudiants de la institució americana podenpassartres setmanes a l'estranger impartint classes de batxillerat.

Laministrad'Educació EsterVilarrublaha participat en el comiatiha afirmat que "amb aquest programa es potencia el talent jove en dues direccions: d'una banda, els estudiants deMassachussetsfan una estada internacional, i de l'altra els joves elpaísmilloren les seves competències científiques i d'anglès". Per això els estudiants del MIT han impartit classes de matemàtiques, biologia, química, ciències i tecnologia en llengua anglesa.

VallBancha patrocinat el GlobalTeachingLabamb un cost de 12.800 euros. Aquest import està destinat al desplaçament dels estudiants d'Estats Unitsa Andorra així com la cobertura sanitària.

tracking