Els casos actius se situen per sota dels 5.000

Un nou mort eleva a la xifra a 145 i només hi ha nou persones hospitalitzades, cinc a l'UCI

Una sanitària practicant una TMA.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'afectació de la variant òmicron del coronavirus comença a estabilitzar-se i el nombre de persones amb la malaltia activa s'ha situat per sota dels 5.000. Concretament, 4.969, segons les dades que ha reportat aquesta tarda el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, que s'ha felicitat pel fet que comença a baixar el nombre de casos actius.

Des de divendres s'han registrat 1.295 nous casos de coronavirus i la mort d'una persona, fet que deixa la xifra de finats amb coronavirus en 145. A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell la pressió segueix baixant i només hi ha nou persones hospitalitzades. Hi ha quatre a planta amb símptomes lleus i cinc a la unitat de cures intensives (UCI), tres d'elles sota ventilació mecànica.

Respecte a l'afectació a les escoles, hi ha 284 aules en vigilància. La majoria, 231, estan en vigilància passiva i de les 53 en vigilància activa, 17 ho estan en total i 36 en parcial. La setmana passada es van fer un total de 6.663 tests entre els escolar, 396 dels quals van donar positiu, és a dir un 5,94%.

tracking