TRANsPORT PÚBLIC

Queixes perquè els autobusos s'omplen d'estudiants

En determinades hores els busos passen de llarg de les parades perquè ja van plens

Autobusos a l'Estació Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La convivència entre els escolars del bus lliure i els usuaris del transport públic sembla que passa per un moment delicat, agreujat per l’aforament limitat que tenen els vehicles a causa de la pandèmia. Segons han comentat al Diari alguns usuaris i fonts de la plantilla, les queixes són habituals perquè molt sovint, quan els joves surten de la Margineda o d’Aixovall, els busos s’omplen i no poden aturar-se a les parades on hi ha usuaris que clamen per haver d’esperar que arribi un altre autobús que els porti al seu destí. Encara que un portaveu de l’empresa concessionària ha indicat que no ha rebut cap comentari dels seus empleats, els xofers consideren que els usuaris que paguen la tarifa normal i que molts van a la feina, es veuen perjudicats perquè els vehicles van complets quan han de recollir els estudiants, i això provoca un perjudici als usuaris del transport públic.

Tampoc la convivència en els trajectes és gaire bona. Alguns estudiants no segueixen les mesures de prevenció com portar les mascaretes i això també molesta la resta de passatgers.

Segons les mateixes fonts, s’han fet arribar queixes al ministeri d’Educació. Les línies afectades són el Bus Exprés entre Sant Julià i Escaldes-Engordany, i la urbana que fa el mateix trajecte per l’interior i que recull els estudiants de batxillerat.

tracking