LA QUERELLa DE FERRAN COSTA

Montaner retreu a L'A que escenifiqui un judici en paral·lel

La consellera està confinada amb coronavirus

Costa i Montaner en una roda de premsa.Agències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general no adscrita, Carine Montaner, va dedicar ahir paraules als seus companys parlamentaris liberals i al partit per haver “celebrat” com una victòria la querella que va presentar Ferran Costa contra ella.

La política laurediana, que està esperant la providència que el Tribunal de Corts va fer arribar al querellant, va recordar que no hi ha res a celebrar perquè l’habitual és que totes les querelles “s’accepten excepte si hi ha un defecte de forma”. Montanter va retreure als liberals haver fet un comunicat com si ha s’hagués decidit la seva culpabilitat i va recordar que ara “simplement està en procés de tramitació per decidir si prospera o no”, i va explicar que no coneix el contingut de la querella: “El tribunal em va comentar que actualment estan desbordats.” La consellera va insistir que lamenta el comunicat liberal que intenta “fer creure que hi ha indicis de delicte i vol mediatitzar el cas”.

La consellera va dir que està convençuda que l’objectiu final “és enfonsar-me, cosa que no estan aconseguint per altres vies perquè a mi no m’afecten els comentaris per xarxes”.

Montaner està confinada al domicili des de fa uns dies per culpa de la covid-19. Segons va explicar, té símptomes lleus similars als d’una grip, amb mal de cap i mucositat.

tracking