L'Andorra Mountain Music s'aplaça dues setmanes per la situació sanitària

Afrojack i Don Diablo no podran actuar per incompatibilitat d'agendes

El festival de música d'hivern pretén donar continuïtat a l'Andorra Mountain MusicAndorra Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'evolució de la situació sanitària obliga a canviar el calendari de les actuacions que estaven previstes a l'Andorra Mountain Music Winter Editions, segons informa l'organització en un comunicat. Així, el festival de música arrencarà dues setmanes més tard del previst en un inici i comptarà amb un total de quatre actuacions a càrrec de diferents DJ. Els organitzadors consideren oportú posposar el festival quinze dies per garantir la seguretat dels assistents amb l'esperança que la situació sanitària millori i que les restriccions es flexibilitzin.

El canvi de dates també ha obligat als organitzadors a modificar alguns artistes per incompatibilitat d'agendes i per aquest motiu, Afrojack i Don Diablo no podran actuar tal com estava previst en un inici. L'organització informa que qui hagi adquirit entrades d'alguns d'aquests artistes poden realitzar els tràmits de devolució de l'import.

Per altra banda, el concert que es manté i que serà qui donarà el tret de sortida serà el de Martin Garrix el 19 de febrer, el dia que estava programat. Per la seva part, Tiesto, que tenia previst oferir el seu concert el 5 de febrer, s’ha pogut adaptar a la proposta d'una nova data i ara ho farà el 26 de febrer. Els altres artistes que es mantenen són Timmy Trumpet pel proper 5 de març i tancant el cartell el DJ Dimitri Vegas &Like Mike que ho faran el 12 de març.

tracking