CONGRÉS ONLINE

Andorra acull el '2º microbiota summit'

Es tractarà la relació entre l’alteració dels microorganismes del cos humà i l’aparició de malalties

Els impulsors del projecte durant la presentacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra acollirà el 2º microbiota summit online de Regenera on es parlarà de les “actualitzacions dels microorganismes que conviuen amb nosaltres, en relació amb les principals patologies”, com ara la depressió l’autisme, alteracions de la pell, ginecologia i obstetrícia, etc, segons ha indicat en Xavi Cañellas, un dels fundadors de la clínica Regenera.

En David Vargas, també fundador de Regenera, ha apuntat que “l’objectiu és que el coneixement de la microbiota, que té un impacte tan gran en tots els sistemes corporals, pugui arribar a la població perquè s’empoderi i pugui prendre mesures a l’hora de cuidar aquesta microbiota”.

Els psiconeuroimmunòlegs Xavi Cañellas, David Vargas i Néstor Sánchez han explicat que la microbiota fa referència a tots els microorganismes que el cos humà alberga i que existeix una estreta relació entre la seva alteració i l’aparició de certes patologies.

El 2º microbiota summit se celebrarà del 20 al 23 de gener. Es tracta d’un esdeveniment en línia i gratuit que acollirà 12 ponències sobre la relació de la microbiota i algunes malalties. Aquest matí, els organitzadors han detallat que ja comptaven amb 20.000 persones inscrites de 85 països diferents.

tracking