x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
caiguda des d'una quarta planta de carlemany

La inquilina del pis d'Escaldes ha estat processada per consum i tràfic de drogues

La policia tenia clars indicis que era un lloc de venda d’estupefaents i investiga si també s’hi exercia la prostitució
Els bombers enduent-se l'home ferit en l'ambulància.

Els bombers enduent-se l'home ferit en l'ambulància.

Els bombers enduent-se l'home ferit en l'ambulància.

Fernando Galindo
Actualitzada 18/01/2022 a les 18:02
La Batllia va posar en llibertat ahir a la inquilina de 30 anys detinguda per la policia dissabte passat després de la fatal caiguda de l'home des d'un quart pis a Escaldes. L'arrestada va ser processada per consum i tràfic de drogues i des de dissabte fins ahir a la tarda va estar detinguda en dependències policials. La dona ha hagut d'entregar el passaport i s'ha de presentar a la Batllia, a més de complir amb un tractament de desintoxicació. 

L'home va caure en intentar accedir al pis pel celobert
L’home que es troba en estat molt crític després de caure dissabte d’un quart pis a l’avinguda Carlemany, a Escaldes-Engordany, va intentar accedir a un dels pisos de l’edifici a través del celobert, però va relliscar o bé va calcular malament el salt i és per això que la policia va descartar quasi d’immediat qualsevol indici de criminalitat o, el que és el mateix, que algú l’hagués empès. L’home, que resideix a Sant Julià de Lòria amb la família des de fa molts anys, es debat entre la vida i la mort a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ser traslladat atesa la gravetat de les ferides, que li han destrossat la cara i li han provocat importants traumatismes cranials.


Es tracta d’una història amb punts foscos que la policia està investigant, en què presumptament es barrejaria droga i sexe (probablement prostitució), i de moment es desconeixen els motius pels quals l’home va insistir a entrar el pis, on vivien un home i una dona bolivians. El que ha pogut saber el Diari és que a l’interior del pis hi havia gent amb canalla i que no li van voler obrir la porta. Va ser llavors quan el veí de Sant Julià de Lòria hi va intentar accedir a través del celobert.


Després de la fatal caiguda, quan la policia va arribar als llocs dels fets va notar nerviosisme en la inquilina i li va requisar la bossa per inspeccionar l’interior. Hi va trobar restes de droga i de fet aquest era un pis que estava en el punt de mira i que havia rebut les queixes de veïns pel continu moviment que feia sospitar d’aquesta activitat delictiva. La policia té clars indicis que era un lloc de venda d’estupefaents i treballa amb la hipòtesi que entre l’home hospitalitzat i la dona hi havia una relació sexual. Un dels quids de la qüestió és verificar si el pis també s’utilitzava per exercir la prostitució amb alguns dels consumidors, punt que ara centra part de la feina policial.


El succés no ha passat desapercebut a Sant Julià, on vivia l’home accidentat amb la família. Tampoc en el món de l’esport, ja que havia estat un futbolista lligat a diverses clubs del país i provenia del planter d’un poderós club espanyol. La seva carrera esportiva a Andorra també va estar truncada pel flirteig amb una forma de vida allunyada de la que ha de seguir un esportista. Això li va comportar l’expulsió d’un club sota l’excusa que era massa fiestero, i immediatament va aconseguir fitxar per un altre club del Principat.


Des de l’hospital barceloní no es volen donar dades sobre la seva situació, però segons fonts properes a la família es troba molt crític i els metges temen per la seva vida. El cop va ser brutal des del quart pis i li va destrossar la cara. El pis del número 51 de Carlemany no li era estrany. Hi havia estat altres vegades i coneixia bé la parella que hi vivia. Es desconeixen les circumstàncies per les quals tenia tanta necessitat d’accedir a l’habitatge, tanta que no va pensar en el risc de fer-ho des del celobert.
Etiquetes
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts