Agredit en una disputa per una plaça d'aparcament

Una patrulla de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home no resident de 32 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat, segons el balanç setmanal que va fer públic ahir. Els fets van tenir lloc diumenge a les 20.05 hores a Andorra la Vella quan el cos de seguretat va ser requerit per una baralla en un aparcament d’un centre comercial.

Al lloc dels fets els agents van observar una persona amb diferents contusions a la cara i abundant hemorràgia nasal. La policia va determinar que la víctima, i a causa de la problemàtica d’una plaça d’aparcament, va ser agredida pel detingut.

Aquest no va ser l’únic arrest realitzat durant la setmana passada. El cos de seguretat va arrestar un home no resident de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, per resistència i desobediència, a la parròquia de Canillo. Els fets van tenir lloc dijous a les 00.15 hores després que els agents fossin requerits a la recepció d’un hotel, ja que un client estava causant escàndol i molestant la resta de persones. El detingut va reaccionar amb una actitud desafiadora i desproporcionada, motiu pel qual es va procedir a la detenció. Durant la nit, prèviament ja s’havia intervingut en dues ocasions més amb l’interessat.

El cos de seguretat va detenir un home resident de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits a Canillo dimarts per una agressió en un domicili. Al pis es van constatar els fets i es va procedir a la detenció de l’interessat per haver agredit la parella.

tracking