delinqüent perillós

El lladre de les ulleres és expulsat pel negre historial delictiu

Va ser controlat dissabte després d’irrompre en una òptica i agredir un dels treballadors

El delinqüent al jutjat de la Seu.POLICIA NACIONAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home detingut dissabte passat després de robar quatre ulleres de sol i d’agredir el dependent de la botiga ha estat detingut per la policia espanyola. L’andorrana el va interceptar dissabte a l’avinguda Meritxell i després d’un judici ràpid la batlle en va ordenar l’expulsió del país. Segons l’informe de la policia nacional es tracta d’un delinqüent molt perillós.

L’individu va intentar robar diverses ulleres de sol a l’establiment i, mentre sortia, un dels empleats el va poder interceptar, tot i que va rebre una puntada al pit.

La policia va aconseguir controlar l’agressor i posteriorment el seu acompanyant. A l’interior del turisme d’ambdós, després, els agents van localitzar quatre ulleres de sol, dos cartrons de tabac i tres samarretes, valorats en 964 euros, a més d’una bossa de cartró per evitar les alarmes dels establiments. La policia, a més, va trobar a l’interior del vehicle 0,9 grams de cocaïna, que va decomissar juntament amb els altres productes. Els individus van ser detinguts com a presumptes autors de delictes de furt, associació il·lícita i tinença de droga, i un, a més, per lesions.

L’ordre d’expulsió es va executar diumenge i a l’altra banda l’esperava la policia espanyola. L’home té 46 detencions, totes relacionades amb fets delictius contra el patrimoni, entre els quals en constaven varis de robatori amb força i vuit ordres d’ingrés a presó pendents de diversos jutjats.

tracking